- Berichten
- 175
Vandaag maar eens een varkenshaasrollade gemaakt.
Deze heb ik gevuld met een laagje truffelmayonaise, bbqrub, gehakte verse spinazie, zongedroogde tomaatjes en geraspte mozzerella.
Na het oprollen van de rollade heb ik die omwikkeld met ontbijtspek (gevlochten en bbqrub erop een beetje).
Deze heb ik daarna opgebonden met slagerstouwtjes en indirect gegaard op mijn pelletgrill met appelpellets op 150graden tot een kern van 65 graden.
Mijn mannetje was weer blij en ik uiteraard ook
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Deze heb ik gevuld met een laagje truffelmayonaise, bbqrub, gehakte verse spinazie, zongedroogde tomaatjes en geraspte mozzerella.
Na het oprollen van de rollade heb ik die omwikkeld met ontbijtspek (gevlochten en bbqrub erop een beetje).
Deze heb ik daarna opgebonden met slagerstouwtjes en indirect gegaard op mijn pelletgrill met appelpellets op 150graden tot een kern van 65 graden.
Mijn mannetje was weer blij en ik uiteraard ook




Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk