- Berichten
- 2.817
Zondags maal ,
varkenshaas met uien & puntpaprika
& aardappelen met sla .
Varkenshaas dag vantevoren gemarineerd
Met mosterd paprika poeder suiker peper zout
Uienpoeder knoflookpoeder en ketjap.
Aardappelen voorgekookt en in blokjes gesneden
En besprenkeld met olijfolie met look paprikapoeder gemalen peper &peterselie .
Dit mengsel ook over de uien en paprika..
Kamado opgewarmd naar 180 graden daar eerst een halfuur de pan met aardappelen en uien paprika er op .
Na een halfuur varkenshaas er bij met 2 tomaten.
En stukje kers hout er bij.
Toen varkenshaas kern themp van 65 had er af gehaald in de folie .
De themp om hoog gezet naar 220 graden en aardappelen nog een kwartiertje laten gaan .
Dan de varkenshaas er boven op en nog 10 min
Gegeven.
De gepofte tomaten zijn in de sla gegaan .
Heerlijk gegeten..
varkenshaas met uien & puntpaprika
& aardappelen met sla .
Varkenshaas dag vantevoren gemarineerd
Met mosterd paprika poeder suiker peper zout
Uienpoeder knoflookpoeder en ketjap.
Aardappelen voorgekookt en in blokjes gesneden
En besprenkeld met olijfolie met look paprikapoeder gemalen peper &peterselie .
Dit mengsel ook over de uien en paprika..
Kamado opgewarmd naar 180 graden daar eerst een halfuur de pan met aardappelen en uien paprika er op .
Na een halfuur varkenshaas er bij met 2 tomaten.
En stukje kers hout er bij.
Toen varkenshaas kern themp van 65 had er af gehaald in de folie .
De themp om hoog gezet naar 220 graden en aardappelen nog een kwartiertje laten gaan .
Dan de varkenshaas er boven op en nog 10 min
Gegeven.
De gepofte tomaten zijn in de sla gegaan .
Heerlijk gegeten..
Laatst bewerkt: