AmreshR
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Ha mede BBQ fanaten,
Na de geboorte van onze dochter (vorige week dinsdag) vond ik het weereens tijd worden voor een nieuwe sessie.
Heb gekozen voor varkenshaas, gevuld met jalapeno pepers, roomkaas en cheddarkaas, in een wrap van spek.
Kamado na 40 min stabiel op 200 graden gekregen, vervolgens 30 min indirect gegaard en laatste 10 minuten direct met alle schuifjes open.
Smaak was prima, vulling kon beter geplaatst worden (was niet echt te merken).
zie hieronder wat foto’s! Feedback is welkom!
Na de geboorte van onze dochter (vorige week dinsdag) vond ik het weereens tijd worden voor een nieuwe sessie.
Heb gekozen voor varkenshaas, gevuld met jalapeno pepers, roomkaas en cheddarkaas, in een wrap van spek.
Kamado na 40 min stabiel op 200 graden gekregen, vervolgens 30 min indirect gegaard en laatste 10 minuten direct met alle schuifjes open.
Smaak was prima, vulling kon beter geplaatst worden (was niet echt te merken).
zie hieronder wat foto’s! Feedback is welkom!