BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas met jalapeno/roomkaas vulling

AmreshR

Tondelzoeker
Berichten
9
Ha mede BBQ fanaten,
Na de geboorte van onze dochter (vorige week dinsdag) vond ik het weereens tijd worden voor een nieuwe sessie.

Heb gekozen voor varkenshaas, gevuld met jalapeno pepers, roomkaas en cheddarkaas, in een wrap van spek.

Kamado na 40 min stabiel op 200 graden gekregen, vervolgens 30 min indirect gegaard en laatste 10 minuten direct met alle schuifjes open.

Smaak was prima, vulling kon beter geplaatst worden (was niet echt te merken).

zie hieronder wat foto’s! Feedback is welkom!

C319597A-BC7D-4C86-8AC8-A9A8557472DD.jpeg


7A73791F-5CDD-43D7-9B1F-889038D61BA3.jpeg


812076B8-5DD3-4AB2-9E4A-346DB7B71152.jpeg


E17664BD-850C-4AC3-BFA4-2A5E5BBBE3F3.jpeg


61BA90D4-13C1-40D9-AE34-7E2CD6553AB6.jpeg


C1B5DDFE-AFC1-4747-BA32-4A9D25E73E04.jpeg
 
Het ziet er wel heel erg smakelijk uit!! Gefeliciteerd ook nog!
 
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. En gelijk de Q aan. Mooi hoor.
mik zou de haas was verder vlinderen. Even plat slaan. En de vulling misschien in kleinere stukjes snijden. Dan kan je het beter verdelen en makkelijker oprollen. Als je dan van de bacon een maatje vlecht en er omheen rolt blijft het eea ook beter bij elkaar. En zo ook de kaas er beter in. Is natuurlijk wel een klap meer werk en dus tijd. Dat zal nu wel iets minder voor handen zijn denk ik 😎
 
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter.
Zo'n gevuld varkenshaasje is super lekker en ik sluit me aan bij @Bram, het vraagt iets meer tijd maar vlinderen en vulling in kleine stukjes maken het makkelijker om op te rollen. Wat je ook kan doen om alles mooi bij mekaar te houden is opbinden maar dat vraagt ook wel wat oefening om de techniek in de vingers te hebben.
 
Gefeliciteerd met de kleine spruit!
En lekker hapje toch! Zoals al vermeld zou ik ook meer vlinderen en kleiner snijden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan