- Berichten
- 1.325
Gisterenmiddag in voorbereiding op kerstavond en de ribbels die al op de primo lagen, een varkenshaasje voorbereid volgens het boek culinair BBQ'en van Steven pagina 122.
Na een nacht in de marinade de varkenshaas op de BBQ op het gietijzer.
Uiteindelijk de uitjes erbij en wachten tot alles op temperatuur was.
Doordat ik toen nog geen thermapen had ( nu wel ) was de dikke varkenshaas toch nog niet helemaal gaar.
Plakjes gesneden en nog even terug op de Q daarna heerlijk gegeten.
Door de drukte niet echt een mooie eind foto gemaakt....
Bedankt voor het kijken!
Na een nacht in de marinade de varkenshaas op de BBQ op het gietijzer.
Uiteindelijk de uitjes erbij en wachten tot alles op temperatuur was.
Doordat ik toen nog geen thermapen had ( nu wel ) was de dikke varkenshaas toch nog niet helemaal gaar.
Plakjes gesneden en nog even terug op de Q daarna heerlijk gegeten.
Door de drukte niet echt een mooie eind foto gemaakt....
Bedankt voor het kijken!