- Berichten
- 450
Gister fijn een dagje met m’n vader op stap in de chevy camaro.
De man is 75 dus het het was een uitje voor m en als eerste kwamen we bij de Makro terecht.
Hier een mooie procureur van 2.8 kg gescoord om straks m’n Knorretje te halen.
Dit zal lastig worden op een simpele bbq als de mijne maar goed das voor later.
Na een koffie pauze belanden we opeens in de Sligro en man hoe weten ze daar vlees te promoten
Op huis aan met 1.2 kg varkensfillet en deze mocht de dag er op van m’n bbq genieten.
De helft in de vriezer(we zijn geen grote eters meer maar de kilo,s vliegen d’r an)
De andere helft door midden en Koen gesneden en gevuld met mozzarella en pesto.
En toen omwikkeld parmaham.
Daarbij smashed patatoes met paprika poeder en gruyere kaas.
Peper room sausje en haricot verts met uitjes die in t bakvet van de filet gebakken zijn
De strepen op de laatste foto zijn niet gemaakt met een lepel maar met m’n vinger
Ik zeg……..maken
De man is 75 dus het het was een uitje voor m en als eerste kwamen we bij de Makro terecht.
Hier een mooie procureur van 2.8 kg gescoord om straks m’n Knorretje te halen.
Dit zal lastig worden op een simpele bbq als de mijne maar goed das voor later.
Na een koffie pauze belanden we opeens in de Sligro en man hoe weten ze daar vlees te promoten

Op huis aan met 1.2 kg varkensfillet en deze mocht de dag er op van m’n bbq genieten.
De helft in de vriezer(we zijn geen grote eters meer maar de kilo,s vliegen d’r an)
De andere helft door midden en Koen gesneden en gevuld met mozzarella en pesto.
En toen omwikkeld parmaham.
Daarbij smashed patatoes met paprika poeder en gruyere kaas.
Peper room sausje en haricot verts met uitjes die in t bakvet van de filet gebakken zijn
De strepen op de laatste foto zijn niet gemaakt met een lepel maar met m’n vinger

Ik zeg……..maken
