BasBQ
Beef en Steak

Varkensfiletrollade gemarineerd in sinaasappelsap en omwikkeld met spek

Joost12

Vuurmaker
Berichten
96
Deze week varkensfiletrollade een nachtje gemarineerd in sinaasappelsap met knoflook en salie.


Het netje eraf gehaald en op wat plakken spek gelegd....


Opnieuw opgebonden (was voor het eerst en best goed gelukt....)


Indirect op de Genesis


Gegaard tot 63 graden


Even laten rusten onder folie en aangesneden


Geserveerd met kastanjechampignons aangebakken met ui en knoflook en daarna doorgegaard in runderbouillon. In laten koken en de saus gebonden met wat maizena.

 
Ja hoor, ook dit lust ik wel :D
 
doe maar een bordje  :)
 
Helemaal goed Joost. Ik eet graag mee.
 
Schuift U maar een bordje door hoor!!
 
Ziet er goed uit! Respect voor voor het op binden...
 
Dat ziet er goed uit!
 
Dat kan nooit heel vies geweest zijn ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan