Vandaag een stuk buik met zwoerd gedaan volgens een recept van jcasteel.
Varkensbuik ingesneden in blokken tot op het zwoerd.
Daarna gekruid met
zeezout
thijm
uienpoeder
knoplookpoeder
cayennepeper
Een uur of 6 de kruiden laten intrekken
Daarna eerst de zwoerdkant aanbakken boven de houtskool. En vervolgens de vleeskant ook even aanbakken.
Daarna bij 90 tot 100 graden verder laten garen.
Echt een heerlijk stuk buikspek.
Varkensbuik ingesneden in blokken tot op het zwoerd.
Daarna gekruid met
zeezout
thijm
uienpoeder
knoplookpoeder
cayennepeper
Een uur of 6 de kruiden laten intrekken
Daarna eerst de zwoerdkant aanbakken boven de houtskool. En vervolgens de vleeskant ook even aanbakken.
Daarna bij 90 tot 100 graden verder laten garen.
Echt een heerlijk stuk buikspek.