as zaterdag gaat er als afsluiting van Triple-T class of2016 een varken aan het spit.


we gaan hem maken zoals in het bok van Smokey Goodness wordt beschreven
wordt vervolgt
ik was 's-morgens om 6 uur bij peter en rond half 7 hadden we het vuur aan en om 7 uur genoeg mooi vuur voor onder het varken. we hebben het recept uit het boek van Jord gebruikt, dus dat ga ik hier niet beschrijven.








er moest natuurlijk ook ontbeten worden, dus wentelteefjes van suikerbrood (dank je wel voor het recept Tim)

speksat? van Danny en Ursula


om 5 uur was het varken klaar en kon ie aangesneden worden

de 6 kg uien er eerst maar uit scheppen


we hebben er met z'n allen flink van gegeten.
peter, bedankt voor het bereiden van het varken.
Was weer een prachtige afsluiting van Triple-T class of2016
Iedereen bedankt voor de deelname, de gerechten en de gezelligheid


we gaan hem maken zoals in het bok van Smokey Goodness wordt beschreven
wordt vervolgt
ik was 's-morgens om 6 uur bij peter en rond half 7 hadden we het vuur aan en om 7 uur genoeg mooi vuur voor onder het varken. we hebben het recept uit het boek van Jord gebruikt, dus dat ga ik hier niet beschrijven.








er moest natuurlijk ook ontbeten worden, dus wentelteefjes van suikerbrood (dank je wel voor het recept Tim)

speksat? van Danny en Ursula


om 5 uur was het varken klaar en kon ie aangesneden worden

de 6 kg uien er eerst maar uit scheppen


we hebben er met z'n allen flink van gegeten.
peter, bedankt voor het bereiden van het varken.
Was weer een prachtige afsluiting van Triple-T class of2016
Iedereen bedankt voor de deelname, de gerechten en de gezelligheid