morgen 12 december 2015 hebben we een dank je wel dag / BBQ voor de leden en sponsoren van Triple-T class of 2015.
Vanmiddag begonnen met de voorbereidingen van het varken wat morgen aan het spit gaat





en hier de foto's van het resultaat














we waren zaterdag ochtend om 6 uur op locatie om vuur te maken en om 7:30 uur ging het varken boven het vuur. rond 16:00 uur was ie helemaal gaar, wat en genot en prachtig om te doen. Peter is er de hele dag mee zoet geweest maar hij heeft dan ook een geweldig resultaat neer gezet. Verder hadden we de winnende ribs van Sander en Tom, MOINK-balls van Patrick en champignon soep uit de DO van Jeroen.
Al met al een zeer geslaagde dag.
Mannen van Triple-T class of 2015 onwijs bedankt allemaal.
en zeker niet te vergeten PETER BEDANKT, PETER BEDANKT, PETER PETER PETER BEDANKT
bedankt voor het kijken
Vanmiddag begonnen met de voorbereidingen van het varken wat morgen aan het spit gaat





en hier de foto's van het resultaat














we waren zaterdag ochtend om 6 uur op locatie om vuur te maken en om 7:30 uur ging het varken boven het vuur. rond 16:00 uur was ie helemaal gaar, wat en genot en prachtig om te doen. Peter is er de hele dag mee zoet geweest maar hij heeft dan ook een geweldig resultaat neer gezet. Verder hadden we de winnende ribs van Sander en Tom, MOINK-balls van Patrick en champignon soep uit de DO van Jeroen.
Al met al een zeer geslaagde dag.
Mannen van Triple-T class of 2015 onwijs bedankt allemaal.
en zeker niet te vergeten PETER BEDANKT, PETER BEDANKT, PETER PETER PETER BEDANKT
bedankt voor het kijken