- Berichten
- 537
Ik heb laatst voor het eerst St Louis style pork steak gemaakt van een stuk procureur. Heb daarvoor volgens recept bier gebruikt en bbqsaus.
Bij het proeven vond ik in eerste instantie de biersmaak te aanwezig, maar verder wel heel smakelijk. Eigenlijk wel heel erg lekker. Maar na een redelijk aantal happen vond ik de bbqsaus toch zodanig sterk van smaak aanwezig dat ik het vlees uiteindelijk met moeite op kreeg (en dat wil bij mij wat zeggen als ik vleesch laat staan B-)).
Ik heb al zitten denken wat ik zou kunnen gebruiken als vervanging zonder dat het een compleet ander recept wordt. Maar kan helaas niets bedenken :-S
Weet iemand misschien alternatieven die ook erg lekker zijn, maar wat minder sterke smaak hebben? Of zou ik gewoon minder bbqsaus moeten gebruiken, en minder bier, en water gebruiken als vloeistof?
Iemand misschien ervaringen/idee?n?
Bij het proeven vond ik in eerste instantie de biersmaak te aanwezig, maar verder wel heel smakelijk. Eigenlijk wel heel erg lekker. Maar na een redelijk aantal happen vond ik de bbqsaus toch zodanig sterk van smaak aanwezig dat ik het vlees uiteindelijk met moeite op kreeg (en dat wil bij mij wat zeggen als ik vleesch laat staan B-)).
Ik heb al zitten denken wat ik zou kunnen gebruiken als vervanging zonder dat het een compleet ander recept wordt. Maar kan helaas niets bedenken :-S
Weet iemand misschien alternatieven die ook erg lekker zijn, maar wat minder sterke smaak hebben? Of zou ik gewoon minder bbqsaus moeten gebruiken, en minder bier, en water gebruiken als vloeistof?
Iemand misschien ervaringen/idee?n?