- Berichten
- 2.745
Had zaterdag het spek in een ziplock gedaan met de marinade naar een recept van Bbq.nl (noskos)
Vanochtend de Bbq aan indirect op 135 graden het spek erop tot kerntemperatuur van 70 graden
Dat hij er was eraf even afkoelen wel moeilijk om eraf te blijven
En toen 1 stuk in plakjes voor mee naar het werk op brood het andere stuk in tweeën en dat vacuüm trekken en in de vriezer.
Dacht dat het een redelijk mager stuk was maar er zit een aardig stuk vet aan.
Maar toch wel lekker hoor smullen is moeilijk eraf te blijven.
En dan de foto’s
In een ziplockzak met marinade
Uit de ziplock zak klaar voor op de Bbq
En hoppa op de bbq
Kijk dat ziet er al lekker uit
Dan in plakjes en nog effe wachten maar het was heerlijk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Vanochtend de Bbq aan indirect op 135 graden het spek erop tot kerntemperatuur van 70 graden
Dat hij er was eraf even afkoelen wel moeilijk om eraf te blijven

En toen 1 stuk in plakjes voor mee naar het werk op brood het andere stuk in tweeën en dat vacuüm trekken en in de vriezer.
Dacht dat het een redelijk mager stuk was maar er zit een aardig stuk vet aan.
Maar toch wel lekker hoor smullen is moeilijk eraf te blijven.
En dan de foto’s
In een ziplockzak met marinade

Uit de ziplock zak klaar voor op de Bbq

En hoppa op de bbq

Kijk dat ziet er al lekker uit


Dan in plakjes en nog effe wachten maar het was heerlijk


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro