BasBQ
Beef en Steak

Vandaag varkenshaasjes gevuld op de Primo

Riestad

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.325
Vandaag even een klassieker gemaakt ( hier dan )

Varkenshaasjes opensnijden vullen met brie zongedroogde tomaatjes verse tijm, en natuurlijk peper en zout.

Opbinden met een slagerstouw daarna indirect op de Primo tot de kern rond de 70 graden zat, daarna nog oven boven de kolen voor de juiste kleur!

Maar zonder foto's is het allemaal niet gebeurd :D

b95284c272efef4b68b0bbc0e79a2486.jpg


85b84261ecf0930df034c385f7938c3d.jpg


61b4d9595f993c0a7726520525296dfb.jpg


94da62c1573ebc91e8edb42c136d0162.jpg


4361023e1108b0ebefd72ec194450b47.jpg


672b39f9f98924d2319ac4b169cf344c.jpg


Ondertussen ook nog wat dorade file klaargemaakt

5e099643e359656e101162b93ed21b92.jpg


Even in de folie met viskruiden en schijfje limoen!
 

Lin

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.301
Oef! Lekker hoor!
 

SilverFox

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.306
Ziet er top uit!
 

Riestad

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.325
ChrisO84 zei:
Ziet er erg lekker uit. Moet ik ook maar eens maken

Als je het serveert in plakjes opdienen, dan komt de smaak volledig tot zijn recht!

 

McPeet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.638
Lekkurrrrrrrrrrr. Krijg spontaan weer trek
 

groundhog667

Stoker
 
 
Berichten
406
Bah...nog meer inspiratie  :D
Bedankt voor het delen. Lijkt me inderdaad lekker.

Zou je de brie ook door mozzarella kunnen vervangen? (ja natuurlijk kan dat maar smaakt het ook  B-) )
 

Riestad

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.325
groundhog667 zei:
Bah...nog meer inspiratie  :D
Bedankt voor het delen. Lijkt me inderdaad lekker.

Zou je de brie ook door mozzarella kunnen vervangen? (ja natuurlijk kan dat maar smaakt het ook  B-) )


Ik zou zeggen probeer het, laat hier het resultaat zien :)
 

McPeet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.638
groundhog667 zei:
Bah...nog meer inspiratie  :D
Bedankt voor het delen. Lijkt me inderdaad lekker.

Zou je de brie ook door mozzarella kunnen vervangen? (ja natuurlijk kan dat maar smaakt het ook  B-) )
Tuurlijk, maar zorg wel dat je mozzarella "droog" is. Anders komt er te veel vocht in je mooie stukje vlees
 

Martijn van den Berg

Stoker
 
 
 
Berichten
405
Dat ziet we erg goed uit! En ik gok dat mijn familie hier ook zo over denkt. Ik ga deze zeker ook maken!
 
Bovenaan Onderaan