- Berichten
- 1.324
Vanmorgen bij de sligro in roermond geweest, De dienstdoende slager is ook bbq enthousiast!
Vier slabs met ribbels meegenomen uit de koeling ( samen ruim 5 kilo )
Nog iets van het Knorretje! 2 kilo grote gamba's en een paar mootjes zalm!
Vandaag was het ribbels en gamba time een soort bone and swim
Easterwood style, en nog een paar mislukte aardappelen erbij ( volgende keer eerst lezen dan maken... )
Ik had ervoor gekozen om minder soja te gebruiken zodat ze niet zo donker zouden worden.
Super sappig, maar volgens mijn vrouw moeten ze de volgende keer weer in de appelsap!
Toen de snuifjes open en opstoken, dat is binnen 5 minuten geregeld!
Van dit eindresultaat zijn helaas geen foto's gemaakt, dus....
Bedankt voor het kijken!
PS. Let niet op de rommel we zitten midden in een verbouwing...
Daarover later meer
Vier slabs met ribbels meegenomen uit de koeling ( samen ruim 5 kilo )
Nog iets van het Knorretje! 2 kilo grote gamba's en een paar mootjes zalm!
Vandaag was het ribbels en gamba time een soort bone and swim



Easterwood style, en nog een paar mislukte aardappelen erbij ( volgende keer eerst lezen dan maken... )

Ik had ervoor gekozen om minder soja te gebruiken zodat ze niet zo donker zouden worden.


Super sappig, maar volgens mijn vrouw moeten ze de volgende keer weer in de appelsap!

Toen de snuifjes open en opstoken, dat is binnen 5 minuten geregeld!


Van dit eindresultaat zijn helaas geen foto's gemaakt, dus....
Bedankt voor het kijken!
PS. Let niet op de rommel we zitten midden in een verbouwing...
Daarover later meer
