BasBQ
Beef en Steak

Vandaag Ribbels op de Primo!

 
 
 

Riestad

Gemarineerd
Berichten
1.325
Vanmorgen bij de sligro in roermond geweest, De dienstdoende slager is ook bbq enthousiast!

Vier slabs met ribbels meegenomen uit de koeling ( samen ruim 5 kilo )
Nog iets van het Knorretje! 2 kilo grote gamba's en een paar mootjes zalm!

Vandaag was het ribbels en gamba time een soort bone and swim :)

ca71708c9bfa66a4a0bdc1097a6aaf66.jpg


b7148c5a209cadd8cfd865c3370f9830.jpg


Easterwood style, en nog een paar mislukte aardappelen erbij ( volgende keer eerst lezen dan maken... )

60ef26acb22fe713d57cd8eef90e5f47.jpg


Ik had ervoor gekozen om minder soja te gebruiken zodat ze niet zo donker zouden worden.

78518a5ec84812d3d060172d86a753f1.jpg


32162177edf3d2ad4dc94d172670a9e9.jpg


Super sappig, maar volgens mijn vrouw moeten ze de volgende keer weer in de appelsap!

397a0628c73084e8b83c5cbb9d91d4e9.jpg


Toen de snuifjes open en opstoken, dat is binnen 5 minuten geregeld!

bd7226c8e72b3228d36819ef97732e29.jpg


f547b43e02bd5685e48c4e995e4a7258.jpg


Van dit eindresultaat zijn helaas geen foto's gemaakt, dus....

Bedankt voor het kijken!

PS. Let niet op de rommel we zitten midden in een verbouwing...
Daarover later meer :)
 
ziet er heerlijk uit!!!!
 
Mmmmmmm
 
Dat ziet er lekker uit zeg!

Wat voor ribbenhouder gebruik je? Het lijkt wel een soort onderzetter oid, of zie ik dat verkeerd?
 
Dat is de dekselhouder van Ikea. Ideaal als ribrek ;)
 
structor zei:
Waar heb jij je gietijzeren rooster trouwens vandaan???

Inderdaad bij onze vrienden van meerbbq!
 
Terug
Bovenaan Onderaan