BasBQ
Beef en Steak

Vandaag is het zover

 
 
 

henny

Gemarineerd
Berichten
1.215
Ik moet er tegen aan m'n eerste PP :-X
Vanmorgen binnen gekregen van de Ambachtelijke Slager


001-3.jpg

Mooi stukkie vlees


002-5.jpg

Eerst een dun laagje Dyon mosterd, daarna in de Plowboys Yardbird Rub.


003-4.jpg


Terug in de ijskast, en later op het vuur, en dan nu de bbq inrichten.
 
Mooi stuk vlees Henny!

Voordat je het vlees straks op de Q legt kan je het nog een keer in de rub zetten, dan krijg je een betere Bark. Het is een groot stuk vlees dat best wel wat kruiden kan gebruiken, als je het na afloop uit elkaar trekt komen de kruiden van de buitenkant in aanraking met het vlees aan de binnenkant en zo wordt de smaak mooi verdeelt.
 
Frits zei:
Mooi stuk vlees Henny!

Voordat je het vlees straks op de Q legt kan je het nog een keer in de rub zetten, dan krijg je een betere Bark. Het is een groot stuk vlees dat best wel wat kruiden kan gebruiken, als je het na afloop uit elkaar trekt komen de kruiden van de buitenkant in aanraking met het vlees aan de binnenkant en zo wordt de smaak mooi verdeelt.

Ja, hij gaat nog een 2e keer in de rub Frits, maar bedankt hoor ;)
 
lekker Henny,

Je gaat hem er vandaag al opdoen? blijf je wakker of heb je er alle verrouwen in dat je de bbq op temperatuur vast kan houden?
succes er mee
 
ik kom van tijd tot tijd wel even kijken hier je of ie gaat. mooi project en heel spannend de eerste keer
 
Staat er lekker bij.
 
Alvast suc6, altijd leuk/spannend de eerste keer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan