BasBQ
Beef en Steak

Vandaag is het zover

hij gaat fantastisch Henny  :)
 
Geweldig topic. Veel mensen vinden het raar om zo lang iets te moeten maken wat je relatief snel op hebt (afgezien van de forumleden hier) maar vind dat altijd geweldig juist. Ben vooral benieuwd naar het resultaat. (moet nog wel even uitvogelen wat er met dome temperatuur bedoeld wordt)
 
boyketenbroeke zei:
Geweldig topic. Veel mensen vinden het raar om zo lang iets te moeten maken wat je relatief snel op hebt (afgezien van de forumleden hier) maar vind dat altijd geweldig juist. Ben vooral benieuwd naar het resultaat. (moet nog wel even uitvogelen wat er met dome temperatuur bedoeld wordt)

Ketel temperatuur, kern vlees ;)
 
thnx. Eerst maar eens een goede bbq hier..en dan ga ik daarmee aan de slag :p
 
ja, zo wordt je geduld echt goed op de proef gesteld, nog heel even te gaan, even volhouden nog dus  :)
 
Als je het echt niet meer trekt kun je altijd nog de Texas crutch doen.(inpakken in folie en op de bbq) dan trek je hem sneller de laatste paar graden door... Tis wel een beetje cheaten natuurlijk...
 
haxquiz zei:
Als je het echt niet meer trekt kun je altijd nog de Texas crutch doen.(inpakken in folie en op de bbq) dan trek je hem sneller de laatste paar graden door... Tis wel een beetje cheaten natuurlijk...

Nee, lol het is de eerste keer dus als we het doen we het goed.
86 graden trouwens nu, dus nog even ;)
 
Geduld is een schone zaak.

Maar gaat lekker zo, ben benieuwt naar je eind resultaat.
 
het gaat echt genieten worden straks, vergeet ons niet te overladen met foto's  ;)
 
graag gedaan Henny, ik weet wat je door maakt.
Maar het is allemaal wel reuze spannend en reuze leuk om te doen, je hebt gelijk dat je doorzet tot het einde.

leef met je mee haha
 
Terug
Bovenaan Onderaan