- Berichten
- 620
Zo we zijn weer op vakantie.
Dit jaar naar Duitsland.
Dus hup naar de supermarkt. Naast de verse groenten ook wat spul om te grillen ingeslagen
Dag 1 braadworst
De WGA aangeslingerd, de worst alvast bij laten komen van de kou. En toen op de q -eerst indirect- tot ongeveer 65°c.
Daarna nog even direct voor een kleurtje.
De dag was geslaagd !
Dag 2 halskarbonades
Wederom de WGA aan.
Ondertussen de karbonaatjes voorzien van wat pezo aangevuld met knoflook. Lekker simpel we zijn immers op vakantie!
Deze heb ik ongeveer 2 min aan weerskanten gegrild.
Ze waren toen wel klaar. Was best mager vlees en dat moet echt niet te lang!
De karbonaatjes vielen meer in de smaak dan de worsten. Wij houden niet meer zo van dat kant-en-klare gekruide vlees. Is vaak te veel gekruid.
Fijn ding zo'n WGA!
Morgen iets met paprika van de WGA
Dit jaar naar Duitsland.
Dus hup naar de supermarkt. Naast de verse groenten ook wat spul om te grillen ingeslagen
Dag 1 braadworst
De WGA aangeslingerd, de worst alvast bij laten komen van de kou. En toen op de q -eerst indirect- tot ongeveer 65°c.
Daarna nog even direct voor een kleurtje.
De dag was geslaagd !

Dag 2 halskarbonades
Wederom de WGA aan.
Ondertussen de karbonaatjes voorzien van wat pezo aangevuld met knoflook. Lekker simpel we zijn immers op vakantie!

Deze heb ik ongeveer 2 min aan weerskanten gegrild.
Ze waren toen wel klaar. Was best mager vlees en dat moet echt niet te lang!
De karbonaatjes vielen meer in de smaak dan de worsten. Wij houden niet meer zo van dat kant-en-klare gekruide vlees. Is vaak te veel gekruid.
Fijn ding zo'n WGA!
Morgen iets met paprika van de WGA
