BasBQ
Beef en Steak

Uit het boek Planet BBQ

 
 

Jackass123

Kooltjesharker
Berichten
168
Lamsrack uit Marakech
in de marinade gezet, op hoog vuur gekleurt, en indirect naar een kerntemperatuur van 62?C
IMG_2129_zps9bcb1664.jpg

IMG_2130_zpsa2931c8e.jpg

IMG_2132_zps242cda11.jpg



 
Ziet er lekker uit zeg, lamsracks staan hier toch echt in de top 5 van soorten vlees!!!
Zo te zien ook een lekkere kip-lolly rechts


ps. waar heb je het vlees mee uit elkaar getrokken,....gesneden. Slijpen of nieuw mes nodig?? ;) ;)
 
Heerlijk rackje van het lam. Kun je ook vertellen hoe de rub is gemaakt. Voor de mensen die het boek niet hebben :D
 
Nice!!! :D
 
Lekker hoor
 
dat wil ik nog wel eens uit proberen
 
om te watertanden :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan