- Berichten
- 12.056
En als je dan een hoop brisket over hebt dan kun je er buiten Burnt Ends ook nog wat anders mee maken. Na het succes van mijn pulled pork kroketten wilde ik ook zoiets met de brisket doen. Maar weer kroketten is een beetje saai natuurlijk, dus heb ik er bitterballen mee gemaakt, Brisket BitterBallen, dat begint 3x met een B dus heb ik ze maar Triple B's genoemd ;-)
Het werkt verder hetzelfde als bij de pulled pork kroketten al heb ik hier een andere rub gebruikt, ??n die het beter bij rund doet, Dizzy Pig's Raising the Steaks. Voor de bitterballen heb ik 30 gram per stuk genomen, dan krijg je een mooie maat.
Ik zal van de week even het recept posten op mijn blog en dan ook meteen hier neerzetten en ik zal er ook wat frituren dan kunnen jullie ook het eindresultaat zien.
Het werkt verder hetzelfde als bij de pulled pork kroketten al heb ik hier een andere rub gebruikt, ??n die het beter bij rund doet, Dizzy Pig's Raising the Steaks. Voor de bitterballen heb ik 30 gram per stuk genomen, dan krijg je een mooie maat.
Ik zal van de week even het recept posten op mijn blog en dan ook meteen hier neerzetten en ik zal er ook wat frituren dan kunnen jullie ook het eindresultaat zien.


