Beef en Steak

Tri-Tip (runderliesstuk) Low en Slow

hogakb

Tondelzoeker
Berichten
2
Goedemorgen beste forum leden,

Ik heb een Tri-Tip gemaakt Low en Slow. Het heeft ongeveer 5 uur geduurd van kamado aansteken tot aansnijden vlees. Dit is mijn eerste gerecht en het was erg lekker.

Ik heb wat filmpjes gekeken en informatie ingelezen op internet. Tips zijn altijd welkom. Houtskool is marabu houtskool. Aanmaakblokjes zijn de goedkoopste die ik kon vinden die niet wit waren. Vlees is bij de groothandel gehaald (stuk van 1.4 kg en uiteindelijk 740 gram op het einde). Wat ik wel raar vond is dat het laag vet het allerlekkerste smaakte van het vlees. Rookhout waren snippers cherry wood van weber.

IMG_1591.jpg

IMG_1594.jpg
IMG_1596.jpg
IMG_1597.jpg
IMG_1598.jpg
IMG_1599.jpg
IMG_1600.jpg
IMG_1604.jpg
IMG_1609.jpg
IMG_1611.jpg
IMG_1613.jpg
IMG_1614.jpg
IMG_1618.jpg
IMG_1619.jpg
IMG_1621.jpg
 
Mooie bereiding! Vet is lekker!
 
Uiteindelijk toch voor L&S gegaan, ziet er nice uit! 😁
 
Tri Tip is zo veelzijdig, ziet er goed uit. wij bereiden hem altijd H&F kern 50 graden zo'n lekker stuk vlees.
 
Ziet er overheerlijk uit Super mooie stuk vlees zo te zien.
Zelf gebruik ik sinds kort van die aanmaakwokkels.
Bevallen mij beter dan die bruine aanmaakblokjes zeg maar.
En die witte zijn al helemaal uit den boze!
 
Terug
Bovenaan Onderaan