Goedemorgen beste forum leden,
Ik heb een Tri-Tip gemaakt Low en Slow. Het heeft ongeveer 5 uur geduurd van kamado aansteken tot aansnijden vlees. Dit is mijn eerste gerecht en het was erg lekker.
Ik heb wat filmpjes gekeken en informatie ingelezen op internet. Tips zijn altijd welkom. Houtskool is marabu houtskool. Aanmaakblokjes zijn de goedkoopste die ik kon vinden die niet wit waren. Vlees is bij de groothandel gehaald (stuk van 1.4 kg en uiteindelijk 740 gram op het einde). Wat ik wel raar vond is dat het laag vet het allerlekkerste smaakte van het vlees. Rookhout waren snippers cherry wood van weber.
Ik heb een Tri-Tip gemaakt Low en Slow. Het heeft ongeveer 5 uur geduurd van kamado aansteken tot aansnijden vlees. Dit is mijn eerste gerecht en het was erg lekker.
Ik heb wat filmpjes gekeken en informatie ingelezen op internet. Tips zijn altijd welkom. Houtskool is marabu houtskool. Aanmaakblokjes zijn de goedkoopste die ik kon vinden die niet wit waren. Vlees is bij de groothandel gehaald (stuk van 1.4 kg en uiteindelijk 740 gram op het einde). Wat ik wel raar vond is dat het laag vet het allerlekkerste smaakte van het vlees. Rookhout waren snippers cherry wood van weber.