A3N
Kooltjesharker
- Berichten
- 191
Ezeltje, maminha, geef het een naam.
Even een goedje gemaakt om de boel op smaak te brengen, is ook goud met ribfingers of kippendijen.
- 5el spg
- 5el gerookte paprikapoeder
- 75ml sojasaus
Met elkaar mengen en vervolgens aanbrengen
Ideaal gezien een dag van te voren insmeren en vacuüm doen. Toen ik gisteren om 23:30 bedacht dat ik dit ging doen met de tri-tip welke ik de vorige dag uit de vriezer had gehaald was ik wel even uitgekookt. Vanochtend werd het dus.
Indirect op 140c naar 48c gebracht en later gegrild en laten rusten, het standaard verhaal.
Ondertussen de noedels gemaakt met paprika, champignons, miso, sereh, gember, ketjap, sriracha, sojasaus, sesamolie en limoen. Boordevol smaak! Eitje erbij, beetje sesamzaad en een lente-uitje. Goed om te gaan.
Even een goedje gemaakt om de boel op smaak te brengen, is ook goud met ribfingers of kippendijen.
- 5el spg
- 5el gerookte paprikapoeder
- 75ml sojasaus
Met elkaar mengen en vervolgens aanbrengen
Ideaal gezien een dag van te voren insmeren en vacuüm doen. Toen ik gisteren om 23:30 bedacht dat ik dit ging doen met de tri-tip welke ik de vorige dag uit de vriezer had gehaald was ik wel even uitgekookt. Vanochtend werd het dus.

Indirect op 140c naar 48c gebracht en later gegrild en laten rusten, het standaard verhaal.
Ondertussen de noedels gemaakt met paprika, champignons, miso, sereh, gember, ketjap, sriracha, sojasaus, sesamolie en limoen. Boordevol smaak! Eitje erbij, beetje sesamzaad en een lente-uitje. Goed om te gaan.

Laatst bewerkt: