Het is tijd dat ik me even voorstel, ik lees geloof ik al een half jaar mee en heb enorm veel van jullie geleerd. Ik waardeer de uitgebreide info die door de leden op dit forum is verzameld. Tijd om dat kenbaar te maken, wel zo netjes, bij deze dus bedankt. 
Ik ben Robert, woonachtig in Zwolle en sinds ik in december een Auplex Ei heb gekocht is er een nieuwe BBQ wereld voor me open gegaan. Ik was fanatief griller maar had nooit de mogelijkheid voor indirect of low&slow omdat mijn barbecook geen deksel had. Verder wist ik ook niet echt van het bestaan af en de lekkere dingen die zo te bereiden zijn. Sindsdien heb ik me hier ook geregistreerd en heb ik al verschillende recepten geprobeerd. Onlangs heb ik me aan een Pulled pork gewaagd naar Noskos' wedstrijdrecept, de smaak was heerlijk maar ik vond hem te droog dus er valt nog veel te leren.
Ik zal dus binnenkort wel om raad gaan vragen.

Ik ben Robert, woonachtig in Zwolle en sinds ik in december een Auplex Ei heb gekocht is er een nieuwe BBQ wereld voor me open gegaan. Ik was fanatief griller maar had nooit de mogelijkheid voor indirect of low&slow omdat mijn barbecook geen deksel had. Verder wist ik ook niet echt van het bestaan af en de lekkere dingen die zo te bereiden zijn. Sindsdien heb ik me hier ook geregistreerd en heb ik al verschillende recepten geprobeerd. Onlangs heb ik me aan een Pulled pork gewaagd naar Noskos' wedstrijdrecept, de smaak was heerlijk maar ik vond hem te droog dus er valt nog veel te leren.
Ik zal dus binnenkort wel om raad gaan vragen.