BasBQ
Beef en Steak

Traag gegaarde zalm op cederplank

 
 

Jupilerman

Kooltjesharker
Berichten
123
Deze week een een zalm traag gegaard op een cederplank.

Maar de zalm bedekt met geraspte venkel en fijn gesneden dille.

Was enorm lekker. De venkel werd heel zacht van smaak.

Alleen de temp niet 100% onder controle gekregen waardoor er eiwitten werden afgezet. Volgende keer dus onder 125C gaan, deze was rond 160C.

432d3994a72d660ddd93f67ee2c6c3bb.jpg
e0b9d2e8594f257a3c388aa639b2048a.jpg
6619f7fd812403e2b4c40b050e84e580.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
ziet er goed uit
 
Zalm is altijd lekker. Dit lijkt mij ook heerlijk.

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

 
Mooi hoor en interessant idee met de venkel. Toen ik de plaatjes zag (zonder eerst te lezen) dacht ik dat je uien had gebruikt, maar gelukkig was dat niet zo. :)
 
watnuweer zei:
Mooi hoor en interessant idee met de venkel. Toen ik de plaatjes zag (zonder eerst te lezen) dacht ik dat je uien had gebruikt, maar gelukkig was dat niet zo. :)

Hahaha, kan nog verrassend zijn met ui :)


Wsm 47, Weber Performer, Weber Smokey Joe. Blogger voor http://GHENTlemensBBQ.com
 
Lust ik wel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan