- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-vrienden!
Wat had ik zin in die maandelijkse fotowedstrijd zeg... wat een geweldig leuk onderwerp!
We gingen lekker Chili maken!

Lekker aangrillen de mais:

en de Riblap (bij gebrek aan shortribs bij mijn slager):

Dat was een mooie start:

Toen de Dutch Oven erbij gehaald natuurlijk:

Gehakt lekker aanbraden (laat het lekker bruinen):

Kruiden erbij:

Uitjes, paprika, pepertjes en later wat knoflook erbij mee fruiten:

Gegrilde riblap in draadjes trekken en erbij brengen:

Bouillon blokje en lekker wat wijn erbij:

Tomatenblokjes en buree erbij:

Dat lijkt al een mooi kleurtje:

Lekker een paar uurtjes laten pruttelen:

En dan monteren met een verrassend ingredi?nt (hoewel verassend... denk aan Mole):

Laat maar smelten:

En dan alles bij elkaar en aan tafel:

Dat was erg lekker!
Bedankt voor het kijken!
Wat had ik zin in die maandelijkse fotowedstrijd zeg... wat een geweldig leuk onderwerp!

We gingen lekker Chili maken!

Lekker aangrillen de mais:

en de Riblap (bij gebrek aan shortribs bij mijn slager):

Dat was een mooie start:

Toen de Dutch Oven erbij gehaald natuurlijk:

Gehakt lekker aanbraden (laat het lekker bruinen):

Kruiden erbij:

Uitjes, paprika, pepertjes en later wat knoflook erbij mee fruiten:

Gegrilde riblap in draadjes trekken en erbij brengen:

Bouillon blokje en lekker wat wijn erbij:

Tomatenblokjes en buree erbij:

Dat lijkt al een mooi kleurtje:

Lekker een paar uurtjes laten pruttelen:

En dan monteren met een verrassend ingredi?nt (hoewel verassend... denk aan Mole):

Laat maar smelten:

En dan alles bij elkaar en aan tafel:

Dat was erg lekker!
Bedankt voor het kijken!