- Berichten
- 749
Afgelopen zaterdag was er wat te vieren, vriendin is een half jaar gestopt met roken.
Goed moment om de BBQ aan te steken en die eens goed te laten roken en natuurlijk heb ik wel een mooie bos bloemen gekocht
Het menu:
- De overgebleven Tel Aviv Tomato Relish van vrijdag heb ik een soort Italiaanse tapanade van gemaakt en dit met een ciabatta brood als voorafje met een glaasje wijn.
- Hoofdgerecht gegrilde kip is Toscaanse stijl (gerookt met appelrookhout) met tagliatelle en gegrilde punt paprika.
- Desert espresso met bonbons.
Wat vonden we van dit gerecht, ja super! Lekkere malse kip met een lekkere uitgesproken smaak.
En hierbij de foto reportage:
Goed moment om de BBQ aan te steken en die eens goed te laten roken en natuurlijk heb ik wel een mooie bos bloemen gekocht

Het menu:
- De overgebleven Tel Aviv Tomato Relish van vrijdag heb ik een soort Italiaanse tapanade van gemaakt en dit met een ciabatta brood als voorafje met een glaasje wijn.
- Hoofdgerecht gegrilde kip is Toscaanse stijl (gerookt met appelrookhout) met tagliatelle en gegrilde punt paprika.
- Desert espresso met bonbons.
Wat vonden we van dit gerecht, ja super! Lekkere malse kip met een lekkere uitgesproken smaak.
En hierbij de foto reportage:





