- Berichten
- 12.056
Harry heeft zojuist bekend gemaakt dat de Tony Stone Low & Slow Competition volgend jaar op 17-19 mei zal plaatsvinden.
Tony Stone Low & Slow BBQ competition 2013
Datum: 17-19 mei 2013
Locatie: Haarlemmermeerse bos Hoofddorp 19 mei 2013
Judging class
Vrijdag 17 mei is er gelegenheid om een KCBS judging class te volgen kosten ? 150,00 inschrijven en info via mail
Aanmelden als jurylid voor de TS 2013 via dit formulier.
Tony Stone Low & Slow BBQ Competition:
De teams gaan strijden om de Tony Award. Vorig jaar ging team Butt Rub uit de USA ermee aan de haal. Zijn de Europese teams sterk genoeg om in 2013 de Amerikanen te passeren?Inschrijving per team bedraagt ? 150,00 kan via de dit formulier.
De Bragging rights:
Prijzengeld nader nog in te vullen
Grandchampion
Reserve GrandChampion
Per Categorie plaats ??n tot en met drie
De Tony Stone Low & Slow BBQ competition staat onder auspicien van de KCBS en derhalve zijn ook deze regels van toepassing. KCBS rules 2012
De teams kunnen vanaf vrijdag 17 mei opbouwen.
Vrijdag
Whole hog prep.
Zaterdag
10:00 Whole Hog demonstratie
12:00 Baked beans categorie
13:00 Dessert
14:00 Chef's Choice
18:00 gezamenlijk Whole Hog Pick picking
Zondag Tony Stone Low & Slow Competition
12:00 jurering Kip
12:30 jurering Ribs
13:00 jurering Pork shoulder
13:30 jurering Beef brisket
15:00 prijs uitreiking
Tony Stone Low & Slow BBQ competition 2013
Datum: 17-19 mei 2013
Locatie: Haarlemmermeerse bos Hoofddorp 19 mei 2013
Judging class
Vrijdag 17 mei is er gelegenheid om een KCBS judging class te volgen kosten ? 150,00 inschrijven en info via mail
Aanmelden als jurylid voor de TS 2013 via dit formulier.
Tony Stone Low & Slow BBQ Competition:
De teams gaan strijden om de Tony Award. Vorig jaar ging team Butt Rub uit de USA ermee aan de haal. Zijn de Europese teams sterk genoeg om in 2013 de Amerikanen te passeren?Inschrijving per team bedraagt ? 150,00 kan via de dit formulier.
De Bragging rights:
- Hoogst Nederlandse geplaatste team plaatst zich voor de Jack Daniels Inventational BBQ Competition.
- De Grand Champion (niet zijnde Amerikaanse teams) kan zich plaatsen voor de American Royal
Prijzengeld nader nog in te vullen
Grandchampion
Reserve GrandChampion
Per Categorie plaats ??n tot en met drie
De Tony Stone Low & Slow BBQ competition staat onder auspicien van de KCBS en derhalve zijn ook deze regels van toepassing. KCBS rules 2012
De teams kunnen vanaf vrijdag 17 mei opbouwen.
Vrijdag
Whole hog prep.
Zaterdag
10:00 Whole Hog demonstratie
12:00 Baked beans categorie
13:00 Dessert
14:00 Chef's Choice
18:00 gezamenlijk Whole Hog Pick picking
Zondag Tony Stone Low & Slow Competition
12:00 jurering Kip
12:30 jurering Ribs
13:00 jurering Pork shoulder
13:30 jurering Beef brisket
15:00 prijs uitreiking