Beef en Steak

Tomorrow, hammer time🎵

 
 
 
 

Bram1981

Stoker
Berichten
370
Vrinden,

heden voorbereidingen, morgen om 5:30 de wekker en kamado aan. Geïntrigeerd door the beef hammer, besloten deze eens te gaan proberen.
Twee dagen ontdooien in de koelkast. Schoon gemaakt. Vanavond geïnjecteerd. In de rub saus guru beef bark, nachtje in de koeling. Even op binden over een paar uur. Morgen the meat is on (haha woordgrapje geïnspireerd door mijn bonuszoon)…

8006F502-E5E6-436A-9D55-66249CFB9F69.jpeg


56757E1A-F4AE-4FE6-A05B-89CC98EAE240.jpeg
 
Ik vind het er nu al bijzonder uitzien… ben benieuwd.
 
Nou we zijn onderweg. Vanochtend wat moeite om de marabu houtskool aan te krijgen. Normaal meer een acacia man, maar met lange low and slow sessies brandt dit toch net wat beter. Wanneer je het aan krijgt tenminste…
Volgende probleempje. Te hoog. Beetje geprutst met de roosters en nu past ie letterlijk net. Wel in de daisy wheel, maar ja. Mocht het de luchtstroom te veel beïnvloeden, dan gaat ie toch maar plat…

B1DD5418-14EA-4BD8-95EB-643F7C5277F0.jpeg


B10FB937-31AC-43F9-B944-AE9574E66878.jpeg
 
We mooi om te zien hoor. Have fun vandaag. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
 
Nou we zijn onderweg. Vanochtend wat moeite om de marabu houtskool aan te krijgen. Normaal meer een acacia man, maar met lange low and slow sessies brandt dit toch net wat beter. Wanneer je het aan krijgt tenminste…
Volgende probleempje. Te hoog. Beetje geprutst met de roosters en nu past ie letterlijk net. Wel in de daisy wheel, maar ja. Mocht het de luchtstroom te veel beïnvloeden, dan gaat ie toch maar plat…

Bekijk bijlage 21720

Bekijk bijlage 21721
Is er een specifieke reden waarom hij niet plat kan?
 
Wat een ding! Ik heb er ook een in de vriezer. Ben heel benieuwd naar je ervaringen vandaag. Succes! :cool:
 
Indrukwekkend! Succes ik blijf je volgen want ik ben heel benieuwd 👍🏼👊🏼
 
Inmiddels ruim 4 uur onderweg en het ruikt al heerlijk in de tuin. Nog een keertje moppen en dan over enkele graden in pakken.

687E4590-9D36-431E-804A-23F5B370E675.jpeg
 
Dat ziet er nu al indrukwekkend uit. Lekker man!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
70 graden. Ingepakt en weer wachten. Richting 92 en dan prikken. Rusten. Aflakken en nog 30 min terug.

F0CE9612-B0B7-4432-8BCD-ACD755B6F182.jpeg


0F436AA6-EB57-4B02-AC68-EFE4363BF48F.jpeg
 
Respect for the hammer
 
indrukwekkend! ziet er heerlijk uit
 
Uitgepakt, gelakt en half uurtje terug. Zo dadelijk het moeilijkste, 30 min rusten…

55F10B6D-4FE5-4833-8A7B-EB906AD80560.jpeg


EAADA496-D315-4095-A14B-4264B6E4EE49.jpeg
 
En wat vond ik er van…. Het is een leuk alternatief voor beef ribs. Mooi mals vlees. Persoonlijk, denk ik, had ik het beter niet af kunnen lakken met de Mojo saus. Op de grotere stukken, prima, op de kleinere stukken de vanille te overheersend voor mij. Leuke dag gehad, mals vlees, maar de volgende keer toch echt voor de peper saus (recept bbquality).

D151E6CA-0AB3-400F-978F-FD08ECA7B59F.jpeg


DA0B0EFC-6AA0-4634-BF1F-86B375AF3D7D.jpeg


1A4C8205-6EF5-4C59-933E-1CC5FEBC6127.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan