- Berichten
- 236
Vandaag 2 tomaporkjes gemaakt. Waren ingevroren vacuüm verpakte waarbij de al los kwam van t bot bij ontdooien en en ontdoen van zijn plastic jasje. Deze maar met slagerstouw gebonden.
Omdat ze gepekeld waren een rubje zonder zout gemaakt. Paprikapoeder, gerookte paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, mosterdpoeder, currypoeder en snufje chilipoeder.
Indirect naar 58gr gebracht daarna in folie en handdoek in koelbox laten rusten.
KJ opgestookt naar +/-220 en groentjes gegrild. Daarna de tomaporkjes afgegrild.
Frietje uit de luchtfrituur er bij en weer gegeten.
Fijne avond nog!
Omdat ze gepekeld waren een rubje zonder zout gemaakt. Paprikapoeder, gerookte paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, mosterdpoeder, currypoeder en snufje chilipoeder.
Indirect naar 58gr gebracht daarna in folie en handdoek in koelbox laten rusten.
KJ opgestookt naar +/-220 en groentjes gegrild. Daarna de tomaporkjes afgegrild.
Frietje uit de luchtfrituur er bij en weer gegeten.
Fijne avond nog!




