BasBQ
Beef en Steak

Tomahawk

R

Ronnie

Gast
Afgelopen zaterdag bij de Hanos een dikke Ierse Tomahawk Steak gehaald.
Eigenlijk vrij weinig mee gedaan, meer dan peper en zout heeft zo'n stuk vlees niet nodig. Vervolgens eerst indirect op de Weber tot een kerntemperatuur van 48 graden. Vervolgens flink opgestookt en aan beide kanten afgegrild. Even laten rusten en vervolgens aangesneden, het was smullen! Heerlijk met wat sla en een LaTrappe Oak Aged!

pm8XFViQj


po3hGlsgj


pleeomftj


pn2AMeMNj


plwlZz8Kj
 
Lekker! Ziet er goed uit.
 
mooi stoer stuk vlees
 
Lekker hoor!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Yep, doe maar een stukje... :)
 
Ik geloof echt dat je dat best wel netjes hebt gedaan.
 
Ik hoef jou niet uit leggen wat genieten is merk ik  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan