Tomahawk steak grainfed voor de eerste keer op mijn groot ei.
Droge rub gemaakt met paprikapoeder, bruine suiker, zout, zwarte gestoten peper, tijm, rozemarijn en chilipoeder.

ongeveer 6,5 cm dikt 1,5 kg

gerookt op 100-110? met notenhout tot kerntemperatuur van 43? Dit was het resultaat

Dan gekorst op 235? gedurende een 5 tal min beide kanten voorzien van de nodige BBQsaus en ongeveer 25 min laten rusten

Ondertussen dat het vlees rust wat portabello's gebakken. 2 verschillende versies.

Dit was het resultaat na rusten.

Het bordje van mijn echtgenote.

Het restant van de tomahawk.

En toch zijn er nog die er het een en het ander kunnen afhalen.

Droge rub gemaakt met paprikapoeder, bruine suiker, zout, zwarte gestoten peper, tijm, rozemarijn en chilipoeder.

ongeveer 6,5 cm dikt 1,5 kg

gerookt op 100-110? met notenhout tot kerntemperatuur van 43? Dit was het resultaat

Dan gekorst op 235? gedurende een 5 tal min beide kanten voorzien van de nodige BBQsaus en ongeveer 25 min laten rusten

Ondertussen dat het vlees rust wat portabello's gebakken. 2 verschillende versies.

Dit was het resultaat na rusten.

Het bordje van mijn echtgenote.

Het restant van de tomahawk.

En toch zijn er nog die er het een en het ander kunnen afhalen.

