BasBQ
Beef en Steak

Toetje

marco w

Sprokkelaar
Berichten
40
Vandaag een toetje van peer gemaakt.
Eerst de peer door gesneden, daarna wat citroensap en walnotenolie erop. Daarop rodebessen vermengd met suiker. Dit in een pakketje met folie gedaan en 20 min op de Q.  Het was erg geslaagd
IMG_0784.jpg

IMG_0785.jpg

IMG_0797-1.jpg

IMG_0802.jpg
 
Dat is een mooi opgemaakt bordje,lekker.
 
En weer zo'n plaatje!
 
Tsja, wat moet ik er van zeggen, het is gewoon weer een plaatje
 
Dit zou in een top restaurant niet misstaan
Prachtig gedaan hoor
 
Mooie presentatie, hoewel ik niet van peer houd lijkt deze me wel lekker
 
Marco, prachtig. Peer en chocolade een heerlijke combinatie.
 
Mooi hoor!
En lijkt me nog lekker bovendien!
 
Ziet er goed uit Marco!
Ons perenboompje in de tuin heeft al aardig wat peren hangen. Deze zijn wel aardig hard (ik moet je het merk even verschuldigd blijven), maar dat lijkt me voor op de BBQ niet echt een probleem toch? Ik neem aan dat ze door de verhitting wel zachter zullen worden?
 
Zaagmans, zijn het hand-, of stoofperen?
 
Zijn er op dit nog jonge forum ook al richtlijnen opgenomen in de huisregels voor te mooi opgemaakte bordjes.
 
Heb je onze huisregels al eens bekeken ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan