BasBQ
Beef en Steak

Toetje

marco w

Sprokkelaar
Berichten
40
Vandaag een toetje van peer gemaakt.
Eerst de peer door gesneden, daarna wat citroensap en walnotenolie erop. Daarop rodebessen vermengd met suiker. Dit in een pakketje met folie gedaan en 20 min op de Q.  Het was erg geslaagd
IMG_0784.jpg

IMG_0785.jpg

IMG_0797-1.jpg

IMG_0802.jpg
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Dat is een mooi opgemaakt bordje,lekker.
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
En weer zo'n plaatje!
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.486
Tsja, wat moet ik er van zeggen, het is gewoon weer een plaatje
 
S

smokey bandit

Gast
Dit zou in een top restaurant niet misstaan
Prachtig gedaan hoor
 

koef

Kooltjesharker
 
 
Berichten
127
Mooie presentatie, hoewel ik niet van peer houd lijkt deze me wel lekker
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.458
Marco, prachtig. Peer en chocolade een heerlijke combinatie.
 

Abraham

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
919
Mooi hoor!
En lijkt me nog lekker bovendien!
 

Zaagmans

Stoker
 
 
 
Berichten
369
Ziet er goed uit Marco!
Ons perenboompje in de tuin heeft al aardig wat peren hangen. Deze zijn wel aardig hard (ik moet je het merk even verschuldigd blijven), maar dat lijkt me voor op de BBQ niet echt een probleem toch? Ik neem aan dat ze door de verhitting wel zachter zullen worden?
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Zaagmans, zijn het hand-, of stoofperen?
 

Bert

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.598
Zijn er op dit nog jonge forum ook al richtlijnen opgenomen in de huisregels voor te mooi opgemaakte bordjes.
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Heb je onze huisregels al eens bekeken ;)
 
Bovenaan Onderaan