- Berichten
- 10.082
Hoi bbq collega's.
Een aantal gerechten leken me al een tijdje erg lekker. Sommige, zoals bladerdeeg met "iets". Vorige week geprobeerd, maar pakte niet goed uit. Andere, de ABT's, staan al zo verschrikkelijk lang op mijn lijstje, echter het scoren van de pepers Is me van het weekend eindelijk gelukt. Ik liep er toevallig tegenaan in een supermarkt en aarzelde geen moment.
Kortom, dit weekend lekker een paar (voor mij nieuwe) gerechten gemaakt. Altijd weer leuk, dat proberen, ontdekken en jezelf laten verrassen.
Hier de pic's
Eerst bifteki (recept volgens Mcpeet, waarvoor dank) gemaakt, gevuld met feta en een pepertje uit eigen tuin
Ik zie nu dat ik alleen nog een foto heb van de voorbereiding :-??
Sh*t!!
Maar het smaakte heel erg goed. Een aangename verrassing was het pepertje, ik hou wel van pittig.

Als toetje samen met onze dochter een bladerdeeg vel met daarop een geschilde en gehalveerde peer zonder klokhuis. Omdat het eigenlijk een herkansing van vorige week was, niet teveel tijd aan besteed.
Verder ook geen suiker e.d. toegevoegd. Wel het bladerdeeg ingesmeerd met een losgeklopt ei. In 25 minuten op 200 graden afgebakken.
En....... Gelukt! En lekker!!

Onze dochter attendeerde me erop dat je zoiets met ijs moet eten, dus......
(ze worden slim, die kids
)

En omdat er nog bifteki over was, deze verbrokkelt en wat smeu?ge gemaakt met pesto. Dit zodat deze vulling niet als los gehakt uit de ABT zou vallen.
Verder de ABT'S gemaakt volgens recept noskos. Ook noskos bedankt voor dit geweldige recept



Het was weer erg lekker allemaal. Zeker was alles voor herhaling vatbaar,dus of de ToDo nu echt korter Is geworden...
En vooral de peer en de ABT's. Dat was echt super lekker. Met dit soort gerechten kan ik haast niet wachten om dit voor te schotelen aan vrienden en hun reactie te zien.
Bedankt voor het kijken.
Groet
Rick
Een aantal gerechten leken me al een tijdje erg lekker. Sommige, zoals bladerdeeg met "iets". Vorige week geprobeerd, maar pakte niet goed uit. Andere, de ABT's, staan al zo verschrikkelijk lang op mijn lijstje, echter het scoren van de pepers Is me van het weekend eindelijk gelukt. Ik liep er toevallig tegenaan in een supermarkt en aarzelde geen moment.
Kortom, dit weekend lekker een paar (voor mij nieuwe) gerechten gemaakt. Altijd weer leuk, dat proberen, ontdekken en jezelf laten verrassen.
Hier de pic's
Eerst bifteki (recept volgens Mcpeet, waarvoor dank) gemaakt, gevuld met feta en een pepertje uit eigen tuin
Ik zie nu dat ik alleen nog een foto heb van de voorbereiding :-??
Sh*t!!
Maar het smaakte heel erg goed. Een aangename verrassing was het pepertje, ik hou wel van pittig.

Als toetje samen met onze dochter een bladerdeeg vel met daarop een geschilde en gehalveerde peer zonder klokhuis. Omdat het eigenlijk een herkansing van vorige week was, niet teveel tijd aan besteed.
Verder ook geen suiker e.d. toegevoegd. Wel het bladerdeeg ingesmeerd met een losgeklopt ei. In 25 minuten op 200 graden afgebakken.
En....... Gelukt! En lekker!!

Onze dochter attendeerde me erop dat je zoiets met ijs moet eten, dus......
(ze worden slim, die kids


En omdat er nog bifteki over was, deze verbrokkelt en wat smeu?ge gemaakt met pesto. Dit zodat deze vulling niet als los gehakt uit de ABT zou vallen.
Verder de ABT'S gemaakt volgens recept noskos. Ook noskos bedankt voor dit geweldige recept



Het was weer erg lekker allemaal. Zeker was alles voor herhaling vatbaar,dus of de ToDo nu echt korter Is geworden...

En vooral de peer en de ABT's. Dat was echt super lekker. Met dit soort gerechten kan ik haast niet wachten om dit voor te schotelen aan vrienden en hun reactie te zien.
Bedankt voor het kijken.
Groet
Rick