Goedemiddag allemaal!
Na een tijdje op het forum rondgezworven te hebben en posts te volgen waarmee ik veel leuke ideeën heb opgedaan heb ik toch maar besloten een account aan te maken.
Ik ben Tom, 24 jaar oud en woon nu zo'n anderhalf jaar samen in Nijmegen. Hier ben ik gestart met een 47cm Lidl kogel-BBQ (namaak Weber) van €15 om vorige zomer te kunnen grillen. Nadat ik die zomer met mijn vriendin in Brazilië heb genoten van (veel) Picanha ben ik de BBQ steeds meer en heel anders gaan gebruiken dan zonder deksel en volle bak met supermarktkwaliteit briketten te grillen. Zo stond ik afgelopen 2e kerstdag nog in de kou een picanha te bereiden voor 4 man.
Inmiddels heb ik de Lidl BBQ ingeruild voor een 47cm Weber-BBQ uit 2004 van mijn schoonvader, en heb ik mijn eerste low-and-slow sessies achter de rug met spareribs en oerhammetjes, met een video van Noskos als voorbeeld
Ik ben benieuwd wat voor een leuke uitprobeersels ik hier nog ga op doen.
Fijne dag allemaal in ieder geval
Na een tijdje op het forum rondgezworven te hebben en posts te volgen waarmee ik veel leuke ideeën heb opgedaan heb ik toch maar besloten een account aan te maken.
Ik ben Tom, 24 jaar oud en woon nu zo'n anderhalf jaar samen in Nijmegen. Hier ben ik gestart met een 47cm Lidl kogel-BBQ (namaak Weber) van €15 om vorige zomer te kunnen grillen. Nadat ik die zomer met mijn vriendin in Brazilië heb genoten van (veel) Picanha ben ik de BBQ steeds meer en heel anders gaan gebruiken dan zonder deksel en volle bak met supermarktkwaliteit briketten te grillen. Zo stond ik afgelopen 2e kerstdag nog in de kou een picanha te bereiden voor 4 man.
Inmiddels heb ik de Lidl BBQ ingeruild voor een 47cm Weber-BBQ uit 2004 van mijn schoonvader, en heb ik mijn eerste low-and-slow sessies achter de rug met spareribs en oerhammetjes, met een video van Noskos als voorbeeld

Ik ben benieuwd wat voor een leuke uitprobeersels ik hier nog ga op doen.
Fijne dag allemaal in ieder geval
