BasBQ
Beef en Steak

toch de bbq maar aan gehad vanavond

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
omdat het zulk lekker weer was, de plannen maar iets om gegooit

zalm, de ballen van Frits en het peren dessert van Frits

IMG_4887.jpg


IMG_4888.jpg


IMG_4889.jpg


IMG_4890.jpg


bedankt voor het kijken
 
Niet verkeerd Leo :), je mag het perendessert er ook eerder afhalen dan is de binnenkant nog heerlijk vloeibaar
 
jij doet hem dus nog korter? hij is zo al erg machtig, als ie nog vloeibaar is dan ook?
bedankt voor de tip
 
Nou z?g, en dat voor een niet geplande bbq.
Erg lekker.

Bij mij was laatst het perendessert ook te laat van de q gekomen.
Gaat 'm zeker nog een x overdoen, en dan ook hopelijk zacht van binnen.
 
Nou, ik liet mevr. Nosmo per ongeluk de foto's van de zalm zien, raad eens wat ze morgen wil eten?


 
Zalm ziet er erg lekker uit, is tenminste niet zo ros? mmmmlekker :)
 
Ziet er weer lekker uit!
 
Lekker maaltje heb je weer klaar gemaakt.
 
Was die zalm met mosterd en bruine suiker? Hoe lang moet dat er ongeveer op of die je dat op kerntemperatuur?
 
Douwe zei:
Was die zalm met mosterd en bruine suiker? Hoe lang moet dat er ongeveer op of die je dat op kerntemperatuur?

Het is inderdaad de zalm met mosterd en bruine basterd suiker, heb hem er ongeveer 20 minuten op gehad
 
18 minuten is meestal voldoende, ik doe zalm niet op temperatuur, als je erop drukt en de de individuele strengen (zal vast een naam hebben) gaan uit elkaar is hij goed. Wat ik ook doe is dat dunne stuk, aan de zijkant, onder de zalm vouwen, op die manier is het stuk meer gelijkmatig en is dat stukje dus niet droog terwijl de rest goed is.
 
Lekker, Die zalm doet het hier ook altijd goed.
 
Terug
Bovenaan Onderaan