M
Martinvv
Gast
Heb voor mijn verjaardag een BGE gekregen van mijn vrouw. Ga me niet verdiepen in de achtergronden van Waarom, maar geniet een paar keer per week van dit cadeau. Nu zijn we beiden geen fan van rooksmaakjes en rookluchten maar ik heb al diverse keren het brood en andere gerechten een duidelijke rooksmaak te geven. Ook onze eerste pizza (gisteren) was het deeg grijs van de rook.
Maar de tweede was een stuk beter.
Ik heb al gezien dat ik op deze website veel van leren van andermans ervaringen. Maar heb nog wel wat praktijk issues met de Big Green Egg.
Zoals dat ik hem met kolen niet warmer krijg dan 250 graden en als ik er hout bij ga doen en mijn deksel van de BGE maat Medium blijft niet open staan.
Zal deze issues op dit forum gaan posten, in de hoop er de juiste oplossing voor te vinden.
Maar de tweede was een stuk beter.
Ik heb al gezien dat ik op deze website veel van leren van andermans ervaringen. Maar heb nog wel wat praktijk issues met de Big Green Egg.
Zoals dat ik hem met kolen niet warmer krijg dan 250 graden en als ik er hout bij ga doen en mijn deksel van de BGE maat Medium blijft niet open staan.
Zal deze issues op dit forum gaan posten, in de hoop er de juiste oplossing voor te vinden.