First attempt at MOINKballs.
Speciaal voor Mitch01 het bewijs dat ik me aan het recept hou

Op de petereslie na exact volgens recept.
Ik heb geen gevriesdroogde peterselie.
Rub volgens recept van Noskos, al heb ik minder zout gebruikt. zo'n 10 gram minder...
Bacon (hmmmm bacon) er rond:
Ik had er toch wel geen 2 te kort zeker! :-\
Wil ze nu al opeten! ???
De BBQ saus wordt die van mezelf: Aemkei's hot Jack Daniels BBQ sauce:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4411.0
Updates volgen natuurlijk!
UPDATE:
Moe maar voldaan het resultaat:
De glaze erop:
Ze waren al half op eer ik besefte dat ik nog geen foto voor op het forum had genomen
De enige die nog overschoten waren die met weinig/geen glaze omdat er iemand was die niet tegen pikant kan...
Maar het geeft je toch een idee...
Het afgewerkt product:
Eindverdict: een blijver!
Iedereen vond ze super, alles op... en dat is altijd het beste bewijs.
Wat doe ik volgende keer beter? Lagere temp en langer roken...
Maar dit euvel vertel ik in een ander verslag morgen. Ik heb een paar tips van de pro's nodig, maar nu is het te laat ;D
Speciaal voor Mitch01 het bewijs dat ik me aan het recept hou


Op de petereslie na exact volgens recept.
Ik heb geen gevriesdroogde peterselie.

Rub volgens recept van Noskos, al heb ik minder zout gebruikt. zo'n 10 gram minder...

Bacon (hmmmm bacon) er rond:

Ik had er toch wel geen 2 te kort zeker! :-\
Wil ze nu al opeten! ???

De BBQ saus wordt die van mezelf: Aemkei's hot Jack Daniels BBQ sauce:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4411.0
Updates volgen natuurlijk!
UPDATE:
Moe maar voldaan het resultaat:
De glaze erop:

Ze waren al half op eer ik besefte dat ik nog geen foto voor op het forum had genomen

De enige die nog overschoten waren die met weinig/geen glaze omdat er iemand was die niet tegen pikant kan...
Maar het geeft je toch een idee...
Het afgewerkt product:

Eindverdict: een blijver!
Iedereen vond ze super, alles op... en dat is altijd het beste bewijs.
Wat doe ik volgende keer beter? Lagere temp en langer roken...
Maar dit euvel vertel ik in een ander verslag morgen. Ik heb een paar tips van de pro's nodig, maar nu is het te laat ;D