Hallo allen,
Hebben jullie bepaalde tips om lekkere pulled pork op de Kamado te maken?
- direct of indirect? Hoe lang? Marinade? Andere tips?
Heb vandaag 2,8 kilo mooie procureur bij onze plaatselijke slager gehaald. Hij kwam met de volgende tips:
- Minimaal 12 uur op 100graden, maar hoe langer hoe beter.
- Je kan ?m (ik steek snachts de kamado aan) in folie wikkelen. Doe er dan scheutje appelsap en appelazijn bij. Dit ivm de malsheid? Zuur schijnt goed te zijn?
Dit is ?m:
Foto 1 al in de rub, foto 2 net gekocht.


Hebben jullie bepaalde tips om lekkere pulled pork op de Kamado te maken?
- direct of indirect? Hoe lang? Marinade? Andere tips?
Heb vandaag 2,8 kilo mooie procureur bij onze plaatselijke slager gehaald. Hij kwam met de volgende tips:
- Minimaal 12 uur op 100graden, maar hoe langer hoe beter.
- Je kan ?m (ik steek snachts de kamado aan) in folie wikkelen. Doe er dan scheutje appelsap en appelazijn bij. Dit ivm de malsheid? Zuur schijnt goed te zijn?
Dit is ?m:
Foto 1 al in de rub, foto 2 net gekocht.

