- Berichten
- 537
Gisteren voor het eerst een kipfilet op de Q bereid.
Indirect langzaam bereid tot een kerntemperatuur van 70 graden en daarna nog even kort afgegrild.
Het was mijn eerste ervaring met kipfilet op de Q en ik vond het eerlijk gezegd toch wel aardig droog. Normaal gesproken gebruik ik kipdijfilet en dat is toch wel een stuk sappiger. Natuurlijk ook wel een stukje vetter. Maar ligt het alleen daaraan?
Kortom, zijn er misschien nog tips hoe ik een kipfilet op de Q ook sappig kan houden?
Indirect langzaam bereid tot een kerntemperatuur van 70 graden en daarna nog even kort afgegrild.
Het was mijn eerste ervaring met kipfilet op de Q en ik vond het eerlijk gezegd toch wel aardig droog. Normaal gesproken gebruik ik kipdijfilet en dat is toch wel een stuk sappiger. Natuurlijk ook wel een stukje vetter. Maar ligt het alleen daaraan?
Kortom, zijn er misschien nog tips hoe ik een kipfilet op de Q ook sappig kan houden?