Beste BBQ-genootschappers 
Een tijdje geleden heb ik me al aangemeld, maar nu maar eens voorstellen.
Ik ben dus Paul - Uit het zuiden van het land (omgeving Sittard).
Sinds 2 jaar fervent BBQ'er (ja ook 's winters en als het regent). Heb al wat leuke dingen gemaakt op mijn Weber OTP 57cm.
Afgelopen zaterdag ben ik vanuit Sittard naar het NKBBQ afgereist om daar eens te kijken naar de BBQ die mijn hartje gestolen heeft: De Primo XL.
Mijn vrouw zei bij het opstaan: We kopen vandaag GEEN nieuwe BBQ!!
In hoofddorp aangekomen heeft Harm 'de Baron' ook haar weten te overtuigen en hebben we een Primo XL besteld. 8) 8) 8)
Binnenkort kan ik dus gaan genieten van de low&slow sessies en wil ik mijn eerste eigengemaakte minimaal-20-uur-pulled-pork maken

Een tijdje geleden heb ik me al aangemeld, maar nu maar eens voorstellen.
Ik ben dus Paul - Uit het zuiden van het land (omgeving Sittard).
Sinds 2 jaar fervent BBQ'er (ja ook 's winters en als het regent). Heb al wat leuke dingen gemaakt op mijn Weber OTP 57cm.
Afgelopen zaterdag ben ik vanuit Sittard naar het NKBBQ afgereist om daar eens te kijken naar de BBQ die mijn hartje gestolen heeft: De Primo XL.
Mijn vrouw zei bij het opstaan: We kopen vandaag GEEN nieuwe BBQ!!
In hoofddorp aangekomen heeft Harm 'de Baron' ook haar weten te overtuigen en hebben we een Primo XL besteld. 8) 8) 8)
Binnenkort kan ik dus gaan genieten van de low&slow sessies en wil ik mijn eerste eigengemaakte minimaal-20-uur-pulled-pork maken
