- Berichten
- 97
Morgen visite, dus vandaag pulled pork op de Traeger. Gister een stuk procureur gehaald en gerubt met Angus&Oink Bones and Butts. Een lekker zoete rub, niet te zout.
Na een nacht in de koelkast te hebben gelegen heb ik het vlees vanochtend rond 0830 op de bbq gelegd, om vervolgens te wachten op het ontwikkelen van de befaamde bark. In de Treager zaten de Texas pellets. (Beefribs zijn voor vanavond)
Na een uur of 7 was de kleur naar mijn zin en werd het tijd om te “wrappen”. Ik heb het vlees in een alu bak gelegd met appelsap, en boven op licht bruine basterdsuiker en roomboter.
Een klein uur later was de temperatuur rondom 94 graden en voelde de procureur rondom botermals aan. Tijd dus om het uit de bbq te halen. Nu lekker laten rusten, vanavond pullen, en morgen smullen!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Na een nacht in de koelkast te hebben gelegen heb ik het vlees vanochtend rond 0830 op de bbq gelegd, om vervolgens te wachten op het ontwikkelen van de befaamde bark. In de Treager zaten de Texas pellets. (Beefribs zijn voor vanavond)

Na een uur of 7 was de kleur naar mijn zin en werd het tijd om te “wrappen”. Ik heb het vlees in een alu bak gelegd met appelsap, en boven op licht bruine basterdsuiker en roomboter.

Een klein uur later was de temperatuur rondom 94 graden en voelde de procureur rondom botermals aan. Tijd dus om het uit de bbq te halen. Nu lekker laten rusten, vanavond pullen, en morgen smullen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk