BasBQ
Beef en Steak

Tijd voor pulled pork

 

BigDutch

Vuurmaker
Berichten
97
Morgen visite, dus vandaag pulled pork op de Traeger. Gister een stuk procureur gehaald en gerubt met Angus&Oink Bones and Butts. Een lekker zoete rub, niet te zout.

f2104cee65896aba23b0bdda1f7ba323.jpg


Na een nacht in de koelkast te hebben gelegen heb ik het vlees vanochtend rond 0830 op de bbq gelegd, om vervolgens te wachten op het ontwikkelen van de befaamde bark. In de Treager zaten de Texas pellets. (Beefribs zijn voor vanavond)

7b346695c9a3f8974e822b10a8600391.jpg


Na een uur of 7 was de kleur naar mijn zin en werd het tijd om te “wrappen”. Ik heb het vlees in een alu bak gelegd met appelsap, en boven op licht bruine basterdsuiker en roomboter.

9aad1bdf4203446c90412955807ee3c1.jpg


Een klein uur later was de temperatuur rondom 94 graden en voelde de procureur rondom botermals aan. Tijd dus om het uit de bbq te halen. Nu lekker laten rusten, vanavond pullen, en morgen smullen!

9412ca43ce618f868de097fba058dbec.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
8de6ffdc3adc74d49fbaecc830cdb6f7.jpg

En hier het eindproduct haha, de gepullde (is dat een woord?) pork! Verdiend dit een badge?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Het ziet er heel lekker uit 😋
 
Having it all... heerlijke beelden!
 
Gefeliciteerd met je knor! En een heel mooi en lekker dienbladje hoor👌🏻
 
Thanks mannen, zelf ook best trots op t resultaat. Binnenkort ook maar voor het koetje gaan


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan