- Berichten
- 20
Hallo mede BBQ-ers,
Vanaf vorig jaar september ben ik lid van dit forum maar ik had mij nog niet voorgesteld.
Ik ben Charles, ben 46 jaar en heb altijd al van BBQ-en gehouden maar ben 2,5 jaar geleden begonnen met zoveel mogelijk te BBQ-en, weer of geen weer.
Ik doe Low & Slow, Hot & Fast, Drogen & Roken.
Hier enkele foto's.

6 kg Schouderkarbonade gebruikt voor Pulled Pork. 8 uur Low & Slow.

Spare Ribs. 6 uur Low & Slow. En een bol knoflook.

Hot & Fast. Speklapjes gemarineerd en naturel, Sat? Babi en natuurlijk knoflook.

Lekker Fast.

Makreel drogen en Roken.

Forel gerookt.

Feestje met Sat? Babi en Pulled Pork.

Mijn hamburger van 275 gr.

Mijn eigen gemaakte Hot BBQ-Saus.
[size=12pt]
Dit was mijn introductie ronde.
Ik hoop via dit forum nog veel te leren en receptjes uit te proberen.
Tot de volgende keer.[/size]
Vanaf vorig jaar september ben ik lid van dit forum maar ik had mij nog niet voorgesteld.
Ik ben Charles, ben 46 jaar en heb altijd al van BBQ-en gehouden maar ben 2,5 jaar geleden begonnen met zoveel mogelijk te BBQ-en, weer of geen weer.
Ik doe Low & Slow, Hot & Fast, Drogen & Roken.
Hier enkele foto's.

6 kg Schouderkarbonade gebruikt voor Pulled Pork. 8 uur Low & Slow.

Spare Ribs. 6 uur Low & Slow. En een bol knoflook.

Hot & Fast. Speklapjes gemarineerd en naturel, Sat? Babi en natuurlijk knoflook.

Lekker Fast.

Makreel drogen en Roken.

Forel gerookt.

Feestje met Sat? Babi en Pulled Pork.

Mijn hamburger van 275 gr.

Mijn eigen gemaakte Hot BBQ-Saus.
[size=12pt]
Dit was mijn introductie ronde.
Ik hoop via dit forum nog veel te leren en receptjes uit te proberen.
Tot de volgende keer.[/size]