- Berichten
- 317
Vanmorgen begonnen met de voorbereidingen voor de overheerlijke Thaise kip uit de houtoven. Natuurlijk werkt dit recept ook op elke fatsoenlijke bbq
. Mevr BBQ heeft alvast de ingredi?nten bij elkaar gezocht. Dat schiet tenminste op.
Ze zal straks wel even de hoeveelheden e.d. in dit draadje toevoegen. Als daar behoefte aan is natuurlijk
.
Marinade gemaakt en vervolgens de koelkast in om wat smaak op te pakken.
Inmiddels de houtoven aangestoken en de kip uit de koelkast gehaald en op het rek geplaatst. Valt mee, past in ??n keer.
De houtoven klaarmaken voor (semi)indirect.
Oeps nog ff geduld, vloertemperatuur is nog veel te hoog, ruim 360C!
Straks weer even verder.

Ze zal straks wel even de hoeveelheden e.d. in dit draadje toevoegen. Als daar behoefte aan is natuurlijk


Marinade gemaakt en vervolgens de koelkast in om wat smaak op te pakken.

Inmiddels de houtoven aangestoken en de kip uit de koelkast gehaald en op het rek geplaatst. Valt mee, past in ??n keer.

De houtoven klaarmaken voor (semi)indirect.

Oeps nog ff geduld, vloertemperatuur is nog veel te hoog, ruim 360C!
Straks weer even verder.