- Berichten
- 2.750
Gisteren mijn Thaise bbq (heeft volgens mij ook nog een andere naam) had achteraf iets teveel briketten.
Deze op de joystove gezet bouillon in de rand hier nog rode peper ,gember en citroengras in .
Van alles gesneden Chinese kool,ui, paprika,venkel, biefstuk, kipfilet, zalm, garnalen en taugé waarschijnlijk vergeet ik nog wat.
Maar het is ons prima bevallen groente in de bouillon vleesjes en dergelijke op de bol
Super leuk om te doen en gezellig.
Maar foto’s zeggen meer.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze op de joystove gezet bouillon in de rand hier nog rode peper ,gember en citroengras in .
Van alles gesneden Chinese kool,ui, paprika,venkel, biefstuk, kipfilet, zalm, garnalen en taugé waarschijnlijk vergeet ik nog wat.
Maar het is ons prima bevallen groente in de bouillon vleesjes en dergelijke op de bol
Super leuk om te doen en gezellig.
Maar foto’s zeggen meer.









Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk