Beef en Steak

Thaise bbq

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.750
Gisteren mijn Thaise bbq (heeft volgens mij ook nog een andere naam) had achteraf iets teveel briketten.
Deze op de joystove gezet bouillon in de rand hier nog rode peper ,gember en citroengras in .
Van alles gesneden Chinese kool,ui, paprika,venkel, biefstuk, kipfilet, zalm, garnalen en taugé waarschijnlijk vergeet ik nog wat.
Maar het is ons prima bevallen groente in de bouillon vleesjes en dergelijke op de bol
Super leuk om te doen en gezellig.
Maar foto’s zeggen meer.
caebf9cc98adc89c2ceaf08ca04bf2c1.jpg

626047d4d481c9b3f4fc245fa716b6c8.jpg

fbcc3c94c398121c9d5c6eb59da4f380.jpg

59eccbba26833122eb4d6fea6e1a74d1.jpg

eae849f84a9cb605ac4b931680720f9f.jpg

d0f1abfb62c96f5614c89ab7b3dad759.jpg

cf2835410029de142a99d62a514b22c8.jpg

036e6245932ea7f0d5d284556dd68c2e.jpg

a24c890520530b2c1b07cd2a5374044e.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk en gezellig uit Piet
 
Wauw dat ziet er geweldig uit! Kun je zo’n pan ook op een gewone bbq gebruiken?
 
Wauw dat ziet er geweldig uit! Kun je zo’n pan ook op een gewone bbq gebruiken?

Dat denk wel maar nu kun je het op tafel neer zetten


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hoi Piet. Lekkere sessie. Ziet er goed uit. Smakelijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan