BasBQ
Beef en Steak

Texas Beef Ribs

Deze gaan zeker op mijn to-do lijstje! Ziet er erg smakelijk uit!
 
Ik heb ze 2 x geprobeerd van AH (ok, ok, misschien tegen beter weten in...). Uit de serie van hun 'luxe' vlees wat bij de grotere AHs bij de slagersafdeling ligt. Ze zagen er werkelijk prach-tig uit maar we waren er niet kapot van qua smaak.

Misschien toch nog maar een keer van mijn eigen ambachtelijke slager proberen dan.  :D
 
Ziet er allemaal verschrikkelijk lekker uit. Ik heb nog een lekker stukje in de vriezer liggen. Deze gaan we volgende week maar eens maken.
 
Net ingekocht bij de hanos (?18,50, p KG)
....500 gram, gaat het  vrijdag maken, met een stuk lamsrib erbij......ben zooo fokking benieuwd....
5dcd841318fb7231773f4e8387061a34.jpg
265cfcd1b9bd8522f0f6c2c438408789.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
 
Jaakke zei:
Mooi stukje Toet007, heb gelijk weer zin Beef Ribs te maken :)
Ben benieuwd naar je verslag
Maak er ook gelijk weer een soort van docu van met gopro camera erop, had ik toen bij de lamsribben ook gedaan.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Verslag staat inmiddels al twee dgn op Low & Slow, maar hier dan toch wat fotos.

-92 gr kern
-115 gr bbq ketel temperatuur
- bij mij duurde het 6 uur, tijden liggen aan ras en structuur van het vlees.


0289cdf754f14300d1bf276abfca6ff5.jpg
d6f694709c06a2266e32f46c30388834.jpg
e0092a4d4e89fd41a837ff700faaceed.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan