BasBQ
Beef en Steak

Test 1: Heatmeter met beenham

 
 

maussie1982

Pitmaster
Berichten
519
Vandaag een eerste test met mijn HM, lekker met een "simpele" beenham.

Gebruikte rub: Killer Hogs
Ingestelde dome temp: 120graden
Te behalen kern: 63graden

Start sessie:
image-2242.jpg


image-1834.jpg


image-2082.jpg


image-1150.jpg


Tussenstand, na wat aanpassingen gedaan te hebben verloopt het allemaal voorspoedig!
image-2128.jpg


Een brakke foto, maar toch!
image-903.jpg


Bijna klaar.....
image-1999.jpg


En nu had ik echt honger.....einde sessie!
image-1397.jpg


Dat zal smaken....
image-1406.jpg


Bevindingen HM: na wat aanpassingen te hebben gedaan werkt het echt perfect, mooie constante temp en dat lekker vanuit je luie stoel. Heb je het nodig? Nee, dat niet, maar het is verdomde handig en natuurlijk is het ook "cool" om te hebben.
 
Ziet er goed uit, maatje van mij gisteren gemaakt maar droog en taai, bij jou de smaak ok?

Waar heb je hem gehaald?
 
Beenham heerlijk maar denk dar 63 graden iets te hoog is.
 
Ik weet niet wat ik mooier vind, de ham of de grafieken :)
 
Nou, het broodje ziet er veelbelovend uit moet ik zeggen.

Beetje honing-mosterd saus er over, en smullen maar.
 
riona zei:
Beenham heerlijk maar denk dar 63 graden iets te hoog is.

Bij welke temp haal jij hem er af, 58?
 
Gabor zei:
Ziet er goed uit, maatje van mij gisteren gemaakt maar droog en taai, bij jou de smaak ok?

Waar heb je hem gehaald?

Hij was absoluut niet droog en taai, was wel een beenham uit de supermarkt, uiteraard niet zo lekker als een goede ham vd slager maar toch...... ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan